Erkenningen

Erkenningen zijn voor SIOS een bevestiging van de inzet, toewijding en prestaties in zijn vakgebied. Ze getuigen niet alleen van de kwaliteit van onze diensten, maar ook van de professionaliteit en competenties van ons team. We zijn dan ook enorm vereerd dat we dit aan onze klanten kunnen aanbieden!

KMO-portefeuille

De KMO-portefeuille (KMO-P) is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid die wordt aangeboden om kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen en te stimuleren in hun groei. Elke KMO kan financiële steun ontvangen om opleidingen en advies bij geregistreerde dienstverleners aan te kopen.

Ben je een kleine onderneming en investeer je in één van onze opleidingen? Dan geniet je 30% steun via KMO-portefeuille met een maximum van 7500 euro steun per jaar. Ben je een middelgrote onderneming, dan krijg je 20% steun met een maximum van 7500 euro steun per jaar.

Meer info over de voorwaarden en aanvraag vind je op de website van VLAIO.

Ons erkenningsnummer: DV.O206025

Qfor

Qfor certificaat

Qfor is een erkend kwaliteitlabel dat in België wordt toegekend aan organisaties die klangerichtheid hoog in het vaandel dragen. Het is een onafhankelijk certificatiesysteem dat de tevredenheid van klanten meet en beoordeelt. Organisaties die het Qfor label ontvangen, hebben bewezen dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en een uitstekende klantenservice bieden.

SIOS ontving het Qfor certificaat in 2024 voor een periode van 3 jaar.

EHBO

EHBO koffer

EHBO opleidingen bij SIOS zijn volledig op maat en volgens de behoeften van uw bedrijf. SIOS voorziet in de basisopleiding tot hulpverlener, de jaarlijkse bijscholingen of zeer specifieke en gerichte EHBO bedrijfstrainingen.

Onze docenten hebben een dringende geneeskundige hulpverleningserkenning van de FOD Volksgezondheid en staan met hun voeten in de praktijk in diverse spoeddiensten en/of MUG-diensten.

SIOS

Your partner in Logistics, Safety and Operations!

Contactgegevens

Vacaturetitel

Jobomschrijving:

  • Je staat in voor het voorbereiden en verstrekken van opleidingen
  • Je assisteert collega’s bij opleidingstrajecten en -projecten
  • Je werkt mee aan nieuwe ontwikkelingen
  • Je voert opdrachten uit in ons opleidingscentrum of bij klanten

 

Wat we van jou verwachten:

  • Je hebt (een eerste) werkervaring in een operationele omgeving waarbij je bij voorkeur hebt gewerkt met hijs- of hefwerktuigen of ervaren bent met interne transportmiddelen (bv. heftruck, reachtruck, rolbrug, grondverzet, verreiker, …)
  • Los van mogelijk ervaring hechten wij belang aan je (didactische) vaardigheden
  • Je hebt enige ervaring, of wel een sterke interesse op het vlak van preventie en veiligheid
  • Je kan werken vanuit autonomie en professionaliteit, je werkt immers regelmatig bij klanten op verschillende locaties in Vlaanderen
  • Je bent zeer vlot in het Nederlands, beheersing van het Frans of Engels is een duidelijke meerwaarde
  • Je onderschrijft ten zeerste onze waarden kwaliteit, wendbaarheid, klantfocus en innovatie, en bent open van geest

 

Ons aanbod:

SIOS is een dynamische onderneming in volle groei, je kan meehelpen aan de verdere uitbouw van onze activiteit en werken aan je eigen ontwikkeling. In onze omgeving zijn openheid, collegialiteit en persoonlijke inbreng aangewezen.